Bescherm je beugel met beugelbakje van ons VS die van de action.

Nadat je vele orthodontische behandelingen hebt voldaan ‒ waarvan de prijzen schrikbarend hoog kunnen zijn ‒ is het tijd om het eindresultaat te gaan dragen. Er zijn behoorlijke bedragen mee gemoeid, om je weer van een schitterende glimlach te gaan voorzien. Er zullen momenten zijn dat je de beugel niet zal dragen.

Dat kan tijdens het slapen zijn, het eten of misschien het sporten. Een beugel zomaar in je zak of tas stoppen is geen optie, het risico dat deze kapot zal gaan is te groot en vanuit hygiënisch oogpunt is het ook niet verstandig. Ergens neerleggen in een kast of op tafel, zul je waarschijnlijk ook een onfrisse gedachte geven, buiten het feit dat je hem makkelijk kwijt kunt raken.

Voorkom schade, kwijtraken en slechte hygiëne door beugelbakje action van beugelbakje.nl. Probeer op deze manier onnodige kosten te voorkomen, je bent al een potentiële klant van de orthodontist die graag de deur voor je open houdt, om je daarna te bestoken met fikse rekeningen. Je beugel beschermen betekent kosten besparen.

Hygiëne is een belangrijk punt.

Een beugel brengt veel tijd door in je mond. Logisch dat je hem van tijd tot tijd moet schoonmaken, net als je gebit. Een belangrijke vuistregel is dat je beugel nooit in je mond of in het beugelbakje mag gaan zonder eerst een goede schoonmaakbeurt te hebben ondergaan. Door je vast te houden aan een vaste reinigingsroutine van je beugel en beugelbakje, voorkom je ophoping van bacteriën en tandplak aan beide.

Door hygiënisch te werk gaan zul je de ontwikkeling van tandbederf en tandvleesaandoeningen tegen gaan. Een schoon gebit, een beugelbakje en beugel dragen mee aan een frisse adem. Een beugelbakje is handig en in verschillende kleuren verkrijgbaar en voor de prijs hoef je het niet te laten, zeker niet als je dat opweegt tegen onvoorziene reparatie onkosten van een orthodontist ten gevolg van onvoorzichtig omgaan met je beugel.

Een schone beugel doe je in een schoon beugelbakje.

Het is altijd het beste om je beugel schoon te maken zodra je hem uit je mond haalt, hiermee voorkom je dat eventuele tandplak of vuil geen tijd krijgt om uit te harden. Om je beugel te reinigen kun je een milde handzeep, lauw water en een zachte tandenborstel gebruiken. Maak voorzichtig schoon en spoel zorgvuldig af voordat je de beugel terug in je mond of het beugelbakje doet. Een beugelbakje action schoonmaken doe je eveneens met milde middelen, voorkom middelen te gebruiken die kunnen schuren of krassen, omdat op kleine oneffenheden bacteriën kunnen gaan gedijen.

Verstandig is om de handige houder een keer per week te weken. Dit kun je doen met een bruistablet voor kunstgebitten, baksoda of biologische castille zeep. Laat daarna het beugelbakje lucht drogen, voordat je hem gaat gebruiken.

Bestel nu je beugelbakje online bij www.beugelbakje.nl en bescherm je beugel met een door de voedsel- en warenautoriteit gecertificeerd product. Bespaar zo onnodige onkosten.