Verzendinformatie

Wij rekenen geen verzendkosten voor verzending binnen Nederland en België.

Verzending en levering
Natuurlijk wilt u de bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Daarom doet Beugelbakje.nl er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Wij streven ernaar dat een bestelling binnen Nederland binnen 1-2 werkdagen is afgerond. Wanneer een product niet op voorraad is kan nalevering plaatsvinden. Bestellingen worden verzonden met verschillende vervoerders afhankelijk van maat en gewicht van uw bestelling. Via e-mail houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling.

Track & Trace
Na verzending van uw bestelling sturen wij u per e-mail uw Track & Trace informatie waarmee u uw bestelling online kunt volgen.

Levering van uw bestelling
Al onze bestellingen worden met brievenbuspost van PostNL verzonden, hierdoor hoeft u niet thuis te blijven voor de levering van uw nieuwe beugelbakje.

Foutieve of beschadigde levering
In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt Kleine Giraf zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Neem in dit geval contact op met ons via info@kleinegiraf.nl.