Verzendinformatie

Verzendkosten zijn niet van toepassing op leveringen binnen Nederland en België.

Verzending en Bezorging
We streven ernaar om uw bestelling bij Beugelbakje.nl zo snel mogelijk te verwerken, zodat u deze spoedig kunt ontvangen. Ons doel is om bestellingen binnen Nederland binnen 1-2 werkdagen af te ronden. In het geval van producten die niet op voorraad zijn, kan er een nalevering plaatsvinden. Verschillende vervoerders worden gebruikt, afhankelijk van de omvang en het gewicht van uw bestelling. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

Track & Trace
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u per e-mail uw Track & Trace-informatie, waarmee u de voortgang van uw bestelling online kunt volgen.

Levering van uw Bestelling
Alle bestellingen worden verstuurd via brievenbuspost van PostNL, waardoor u niet thuis hoeft te zijn voor de ontvangst van uw nieuwe beugelbakje.

Onjuiste of Beschadigde Levering
In het zeldzame geval dat u een artikel ontvangt dat niet overeenkomt met uw bestelling, behoudt Kleine Giraf zich het recht voor om het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag terug te storten. Neem in dit geval contact met ons op via info@beugelbakje.nl.