Beugelbakje blokbeugel

Tegenwoordig draagt bijna de helft van personen tussen de 10 en 14 jaar een beugel en zijn er dus ook meerdere leeftijdsgenoten die een blokbeugel dragen. Een blokbeugel kan makkelijk in en uit worden gedaan, deze zit niet vast een je tanden en het doel van een blokbeugel is om er voor te zorgen dat de kaken echt komen te staan.

Wanneer je de blokbeugel in hebt, is het niet mogelijk om te eten, je zal deze dan ook zo nu en dan even moeten uitnemen. In dat geval is het handig om een beugelbakje binnen handbereik te hebben zodat je je beugel netjes en schoon kan bewaren.


Met een beugelbakje blokbeugel van beugelbakje.nl wilt iedereen wel een beugel, puur alleen al om een leuk beugelbakje aan te kunnen schaffen. De beugelbakjes komen in het wit, paars, geel, rood, roze, blauw en groen; kies jouw favoriete kleur of bestel verschillende kleuren voor verschillende gelegenheden!


Het beugelbakje blokbeugel is 8,5 cm lang, 8 cm breed en 2,8 cm hoog. Hierdoor passen er naast je blokbeugel ook andere beugels in wat er voor zorgt dat je extra lang met het bakje kan doen. Mocht je namelijk nadat je van je beugel af bent bijvoorbeeld nog een nachtbeugel moeten gebruiken, dan kan ook deze gewoon in je eerder aangeschafte beugelbakje. De bakjes zijn ontzettend stevig dus je kan er zeker een paar jaar mee doen; de bakjes overleven een wilde dag in de tas of wanneer je er per ongeluk op gaat zitten.

De leukste kleuren online te bestellen


Als je voor een fel kleurtje kiest, zal je bakje ook makkelijk terug te vinden zijn in een rommelige kamer of een volle schooltas. Het bakje sluit goed af en is gemaakt van antibacteriële grondstoffen, het maakt dus ook niet uit hoe vies je kamer of tas is, je beugel blijft schoon in dit bakje. Daarnaast kan het bakje ook gewoon in je de vaatwasser dus je hebt geen extra schoonmaakwerk.


Het gemak van online bestellen


De makkelijkste plek om een beugelbakje te bestellen is via onze webshop , je kan binnen een paar seconden betalen met iDeal of Paypal, de verzendig is snel, gratis EN het pakketje past door de brievenbus.

Mocht je toch niet tevreden zijn over je beugelbakje, dan krijg je ook nog eens je geld terug. Geen reden om het niet te proberen dus!