Jij en je beugel

Als je een beugel hebt of binnenkort een beugel krijgt verandert je leven enigszins. Voortaan ben je altijd in het gezelschap van je beugel, die je van je tandarts zoveel mogelijk moet dragen. Overdag zal je dat ook grotendeels doen, want als je de beugel te weinig draagt heeft het geen effect op je gebit. Je tanden gaan niet vanzelf recht staan helaas. Maar je beugel gaat af en toe ook wel eens uit. Als je gaat sporten bijvoorbeeld. Dan is het prettiger en praktischer om de beugel uit te doen, want als je een bal tegen je gezicht krijgt kan de beugel beschadigen. Als je gaat slapen moet de beugel ook uit, je mag er niet mee slapen ‘s nachts en op je werk doe je ‘m vast wel eens uit, als je gaat eten. En als je verliefd bent verdwijnt je beugel misschien wel in je tas als je met die leuke jongen of dat knappe meisje gaat chillen of als je die geweldige jongen of dat knappe meisje wil zoenen.

Waar berg je je beugel veilig op?

Als je je beugel uit je mond haalt is het belangrijk dat je je beugel goed en veilig opbergt. Je beugel in je tas proppen is niet erg hygiënisch en het kan de beugel beschadigen, waardoor je weer naar de tandarts moet. Dat is niet zo handig. Je beugel kun je beter bewaren in een stoer beugelbakje. Het grote voordeel van zo’n gebitsbakje is, dat de beugel goed beschermt is. Het is gemaakt van stevig materiaal en je kunt het bakje goed afsluiten zodat je de beugel niet kwijt kunt raken. Je beugel zit veilig opgeborgen en hij blijft schoon, zodat je even later geen vieze onhygiënische beugel in je mond hoeft te doen als dat leuke vriendje weer uit zicht is of de sport is afgelopen. En helemaal super, je kunt ‘m in de vaatwasser stoppen. Daar kan het beugelbakje prima tegen.

Gebitsbakjes te koop in gave kleuren


Prima allemaal, zul je nu misschien denken, maar ziet zo’n gebitsbakje er een beetje chill uit? Want ik hebt geen zin om voor gek te lopen met een raar bakje in mijn tas.


Wij kunnen je blij maken, want in onze webshop op beugelbakje.nl zijn hele toffe gebitsbakjes te koop. In 7 stoere kleuren. Lekker opvallend of juist heel basic. Er zit zeker een kleur bij, die bij jou past. Meerdere kleuren kopen mag natuurlijk ook. Bij elke hippe outfit een passend beugelbakje. De bakjes hebben een mooi formaat. Het past in elke tas en je kunt het zelfs in je jaszak kwijt, maar ook als je het bakje in je hand hebt hoef je je er niet voor te schamen. Lekker stoer. Ideale gebitsbakjes om mee te nemen naar school, naar het sportveld of naar een chill feestje!