Opbergcase voor je beugel

Beugelbakje blokbeugel is een opbergcase om je beugel in mee te nemen en op te bergen. Dit bakje is uniek en zeer hygiënisch. Een beugelbakje zorgt ervoor dat je beugel heel blijft en niet breekt in je tas. Een beugel is prijzig en kwetsbaar en daarom ideaal los in een beugelbakje mee te nemen als je jouw beugel even niet in hoeft of wilt hebben. Het beugelbakje kun je eenvoudig openen en sluiten. Het materiaal is soepel en van hoge kwaliteit. Met dit bakje gaat jouw beugel lang mee! Beugelbakjes zijn in veel verschillende kleuren te bestellen in onze webshop. We hebben groene beugelbakjes in een trendy kleur groen, blauwe, witte, paarse, gele, roze en rode beugelbakjes in unlimited edition. Je beugelbakje valt met deze trendy kleuren zeker op in de school.

Voordelen beugelbakje en bestellen

De beugelbakjes zijn gemaakt van antibacterieel materiaal en goedgekeurd door de voedsel en waren autoriteit (FDA) Onze beugelbakjes zijn snel en eenvoudig via IDEAL te bestellen. Je krijgt tevens korting op onze beugelbakjes als je er meerdere besteld via ons. 5% korting bij 5 beugelbakjes of meer, 10 procent korting bij 10 beugelbakjes of meer en 25% korting vanaf 25 stuks. Zo heb je meerdere beugelbakjes in huis en dat is extra hygiënisch als je bijvoorbeeld een bakje wilt afwassen en een schone meeneemt.


Betalen kan eenvoudig via IDEAL en de levering gaat via brievenbuspost waarvoor je niet thuis hoeft te blijven. Je kunt eenvoudig via de webshop je verzendadres opgeven en wij gaan dan met je bestelling aan de slag. We zijn voor vragen altijd bereikbaar via email of via het contactformulier op onze website.